divendres, 7 de febrer del 2014

GENER: MES DE TANCAR LES COSES PENDENTS

Dissabte 11 de gener de 2014 vam complir una de les coses pendents. Des que ens vam conèixer, en Nelson i jo vam coincidir en que hi havia dues pel·lícules que ens havíen agradat molt i que feia temps que les havíem vist (de manera que ja no les recordàvem gaire): "La Màscara" i "La Màscara 2". Així doncs, aprofitant que feia mal temps, vam decidir que faríem sessió de cinema a casa i que les miraríem..




Vam riure moltíssim i això va cridar l'atenció de les germanes i del pare de'n Nelson, de manera que vam acabar tots 5 al sofà fent l'intensiu de "La Màscara".


La quedada següent és la que en Nelson va qualificar com a genial i molt interessant. Després de posposar diverses vegades la visita al Castell de Sant Ferran, per fi la vam poder fer el dissabte 18 de febrer. Va ser espectacular! És una fortalesa preciosa i enorme, i la seva història és sorprenent. En Nelson no parava de fer preguntes i suposicions sobre l'època, i ell i el guia van estar conversant molta estona sobre els atacs i els recursos que tenia l'exèrcit i els enemics, sobre com vivien al castell, etc. Vaig gaudir moltíssim veient la seva cara de sorprès i d'expectant.

Vam escollir la que s'anomena "La catedral de l'aigua" i no ens vam equivocar gens. Primer vam fer un recorregut amb Jeep per la fossa del castell i després una visita amb barca a les cisternes subterrànies del castell.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada